Гледай телевизия навсякъде с A1 Xplore TV

С A1 Xplore TV можеш да гледаш и управляваш своята интерактивна телевизия от A1 на смартфон, таблет и компютър. Гледаш най-популярните ТВ канали на различни устройства, когато и където пожелаеш. На твое разположение са най-гледаните български и чуждестранни предавания със спорт, новини, музика и детски филмчета.

 

Навсякъде и на всички екрани

Не изпускай нищо от програмата на най-популярните ТВ канали с мобилното приложение A1 Xplore TV. Свали го от Google Play за Android и от App Store за iOS устройства. Регистрирай 5 устройства и гледай лесно и удобно в движение или у дома.


Телевизия по твоите правила

С интерактивните функции на A1 Xplore TV връщаш предавания до 7 дни назад и спираш на пауза, когато трябва да прекъснеш гледането. Разполагаш с 10 часа време за запис, както и 3 месеца архив на записаното. Гледаш когато и където е удобно за теб.

Тествай услугата безплатно

Абонатите на телевизия от A1, които сключат нов договор за телевизия за пакети ТВ Стандартен, ТВ Разширен, ТВ Разширен + и ТВ Премиум, и се регистрират до 31.08.2019 г., могат да ползват услугата 2 месеца безплатно.


Най-доброто от FOX в A1 Xplore TV

От 15.01.2018 г., в мобилното приложение A1 Xplore TV се предлага видео съдържание от FOX. Сериали и предавания, излъчвани по FOX, FOX Life, FOX Crime и National Geographic, ще са достъпни за абонати на пакет A1 Xplore TV Max.

Безплатен достъп до VOYO

От 22.05.2018 г., абонатите на пакети A1 Xplore TV Max и A1 Xplore TV Standard могат да заявят безплатен достъп до VOYO. Необходима е регистрация чрез мобилен номер или номер на услугата, използван за регистрацията за A1 Xplore TV.

Временно VOYO могат да ползват абонати с посочените версии на мобилни устройства: с операционна система iOS версия 5 или по-нова за устройства iPhone, iPad & iPod, с операционна система Android версия 4.0.x (Ice Cream Sandwich) и версия 4.2.2 (Jelly Bean) и инсталирано приложение VOYO, което се сваля от Play Store за Android или AppStore за iOS. Всички останали ще могат да ползват безплатната услуга през компютър и лаптоп.


A1 Xplore TV за клиенти на bob

Пакет A1 Xplore TV Standard
Включени ТВ канали 60+
Месечна такса 14.99 лв.

Забавление навсякъде

В ТВ пакетите на A1 Xplore TV ще откриеш съдържание по твой вкус: спорт, филми, сериали, новини, хоби по интереси и много други. Гледай в реално време или запиши предаването, което те интересува, за да гледаш когато пожелаеш.

Mожеш да гледаш A1 Xplore TV както през мрежата на A1, така и през мобилните мрежи на всички национални оператори, включително и Wi-Fi на всеки български интернет доставчик. Услугата е ограничена за ползване единствено, когато се намираш извън страната.